DIAMOND

Sitter nu och kollar på friidrott på tvn. Innan idag kollade jag när Squash spelarna och Basdminton spelarna möttes i racketsporterna. Roligt. Ett biologi prov har också blivit avklarat så nu är det bara tre prov kvar innan sommarlovet. Sen är det sommar!

DEPEND

Två nya nagellack som jag införskaffade mig i helgen. Sommarfräscha färger!

Sitter nu i skolan och väntar på att få sluta, dock slutar vi inte förrens vid tre idag. Sedan kör vi lite snabbhet på Atleticum. Får ju inte glömma Grey´s ikväll heller!

GREEN NAILS

Såhär såg jag ut idag och måste säga att jag verkligen älskar tröjan! Ett stort fett minus är dock vädret. Körde lite styrka i eftermiddag och nu har jag precis slängt in lite kyckling i ugnen. Har verkligen inte haft någon inspiration den senaste veckan när det gäller maten, men det får ta och bli skärpning nu. Tränar man så måste man ju äta bra.

LASERLIGHT

tröja # pieces.
Denna fina fick följa med hem från stan i lördags. Idag har jag varit ledig så har hängt med Linnéa i pildammarna hela dan och sedan träning på kvällen. En hel del färg fick man så det är ju alltid roligt! Nu måste jag pallra mig till Coop för att handla en massa roliga saker... Måste också plugga på alla de underbara proven vi har kvar. Man kan ju inte annat än att älska natur...

FRIENDS

Dagen började med supergod smoothie och två ägg. Sen kom Ania, Linnéa och Naemi och då köpte vi lite lunch och gick och satte oss i parken på en filt! Sen hade vi två lektioner. Nu kom jag precis hem efter att hängt med Linnéa hela eftermiddagen och kvällen. En bikini har införskaffats, den godaste glassen som finns har vi ätit, cyklat långt, chillat sittandes mot en mur i kvällsolen och träffat Marinda. Imorgon har jag bara en tyska lektion sen är jag ledig ända tills tisdag. Awesome!

PINK

Haft några helt underbara dagar denna veckan. Premiärdopp i havet, kvällsdopp, chilla i solen under skoltid, äta glass, snacka om allt och alla, cyklat långt, klar med nationella proven, bra vänner och härlig träning! Nu ska jag plugga lite kemi innan det blir tv kväll!

Come home

image descriptionimage description
Två bilder som togs för några veckor sedan.

Färgat håret idag, blev riktigt nice. Har också övningskört, men känner att det går alldeles för lång tid mellan gångerna jag kör så får ta och köra mer i sommar när jag är hemma längre tid.

Klipp och klistra

Älskar byxorna! Och älskar hur jag posar bara för att komma med på bilden. Man kan ju inte annat än älska självutlösare höhö.

Ikväll är det helig TV tid mellan 21 och 23 men det ska nog hinnas med lite OTH också.

Awesome

Har haft en helt underbar vecka. Först i måndags blev det att dansa hela natten på strandbaden med två kompisar, tisdagen följdes av att sola med Anne Line i parken och bränna mig. Hur nice som helst! Sen i torsdags åt Linnéa och jag på Casa Mia och därefter var vi på inspelningen av Robins. Sedan blev det en frappe på kvällskvisten på starbucks. Underbart. Sedan igår var det födelsedagsfest för Nicole! Kul i bussen till och från Arlöv och sen en klockren fest! Just nu älskar jag mitt liv och Malmö! Idag ska jag sola lite och sen drar jag mig mot Karlshamn för att tävla imorgon. Har en massa bilder men går inte att ladda upp alla så det kommer i olika omgångar.


RSS 2.0