Idre fjäll

Kom upp till fjällen idag, bar direkt ut i backen och nu sitter vi på lite after ski. Härligt


Underbart, eller inte!

Tack så hemskt mycket skånetrafiken för att ni är så himla duktiga på att hålla tidtabellen! Man missar ju inte alls sitt tåg och får sitta och frysa i en timme.


DOWN THE SLOPE

Fotbollsturnering idag i skolan. Vi gick till kvartsfinal och måste säga att vi lyckades riktigt bra med tanke på att vi har en enda fotbollsspelare. Nu är det sista minuten plugg inför matteprovet imorgon som gäller. Världsbäst planering.. eller inte!

FADE AWAY

Dagen började med lite nypressad apelsin juice. Dagen slutade med Ben och Jerry i soffan. Vad hände? Jo Avicii ställer in konserten på torsdag. Han kan gå och lägga sig någonstans.

DRIVE BY

Älskar snön men hade gärna gått klädd så här just nu.
Just nu, kokar jag pasta och laddar upp inför en hel kväll bestående av massa underbara mattetal och redovisningar. Hunnit med att springa lite flygande 30m på träningen och det gick helt okej.

120212

Möttes av denna synen när jag klev upp i morse. Så mysigt! Varit hemma en snabbvisit hos familjen i Blekinge i helgen och hann även med att träffa bästa vän. Nu är jag i lägenheten i Malmö och ska strax krypa ner under täcket och försvinna iväg i drömmarnas värld.

Ny design


RSS 2.0