SUNSET

Vacker solnedgång från min balkong.
Nu har jag jobbat färdigt för den här sommaren! Har varit lärorikt men nu ska det bli skönt att ha lite sommarlov. Förra helgen kom först Linnéa hit och sen på söndagen var vi hos henne. Då testade jag vattenskidor, kul men svårt! Lyckades ta mig upp en gång iaf och stå någon sekund, haha! Sen åkte vi sådan uppblåsbar sak bakom båten och det var hur jobbigt som helst för armarna men skitkul ändå! 
 
 
 
 

WORKWORKWORK

Nu har jag börjat jobba. Jag jobbar 7-15.30 måndag till fredag på ett äldreboende i tre veckor. Det jobbigste är de tidiga morgnarna men annars flyter det på bra. 
I helgen var jag i Göteborg och där var den största framgången final på 200m, tävlade ikväll också och då fick jag träffa Linnéa igen och det var väldigt roligt! 

15 ÅR GAMMAL

Idag blir min lillasyster hela 15 år gammal! Så jag säger ett stort GRATTIS till dig! <3

MOLNEN KOM

Vaknade till strålande sol idag så då begav vi oss ut på havet. Tyvärr så mulnade det på så vi var nog bara där i någon timme. Vill verkligen ha en riktigt sommar nu med sol och bad! Fast börjar jobba nästa vecka så då kan det gärna få vara lite dåligt väder haha! 

MÅNDAG

Like a shadow.

Blir en myskväll med en bra bok, riktigt skönt ibland! Införskaffade mig en parfym när jag var i Malmö som jag tänkte visa imorgon, luktar vanilj och är verkligen prisvärd! 

TORRES!

Rätt lag vann EM och favoriten gjorde mål med andra ord en väldigt bra kväll. Har färgat systers hår, ätit grillat och spelat kubb med familjen också! Mysigt!


RSS 2.0