Lite sådär orättvist

Nu sticker jag snart hem till Karlshamn. Fick precis reda på att de är lediga på Valborg medan vi får gå i underbara skolan. Fuskigt. Fast kvällen kommer bli riktigt bra! Bilden är jättegammal från när jag och Gustaf träffade Carro.


Nationella

Nu är nationella provet klart. Har hunnit med att sitta i solen i en timme också! Härligt. Efter skolan blir det styrketräning.


ORANGE

Sitter nu i skolan. Förbereder in nationella provet som är imorgon kl 8.15... Så tidigt har jag typ inte börjat sen jag gick på högstadiet! På träningen idag blir det att springa en massa flygande 30 lopp. Har också försökt uppdatera min garderob rent färgmässigt därav den orange/röda scarfen.

Saknad av färg

Fotograf Emma Olofsson

Bevisföring i matte kan gå och lägga sig någonstans! Varför ska jag behöva visa att det är 360° i en cirkel när en massa människor innan mig redan gjort det?! Riktig pluggdag idag. Har gjort klart specialidrottssaken men allt det andra skjuter jag bara upp.
På träningen gick det helt okej. Starterna börjar bli bättre men är fortfarande långt ifrån bra. Nej nu kan jag inte sitta här mer utan nu måste jag ta tag i mitt liv och börja bevis lite saker i matematik boken.

Varför?

Denna bloggen skiljer sig från mina andra bloggar. Jag skriver inte en massa intressanta inlägg, jag lägger inte jättestor tid på att få snygga bilder då jag inte har nån systemkamera här Malmö och jag bloggar framförallt för att kunna kolla tillbaka om några år och ser hur mitt liv var nu. Därför kommer jag inte radera denna blogg även om jag tröttnat på att blogga utan det får komma inlägg när inspirationen finns. Okej detta inlägget är jätteonödigt men ja som sagt så kan det ju vara kul om nåt år att läsa detta! Eller nej det kommer det nog inte haha. Kul att jag skrivit allt på mobilen och har inte en aning om det låter sammanhängande eller om det låter helt efterblivet. Och har du läst hela denna texten så ger jag dig en stooor applåd! Idag har jag köpt jacka, nagellack, scarf, städat lägenheten (tom torkat golven!!) pluggat svenska, tyska och gjort idrottsuppgift. Igårkväll började att se avsnitt 1 av one tree hill och tänkte nu kämpa mig igenom hela serien en gång för alla. Kommer ta X antal timmar men det ska nog gå! Nu ska jag sluta svamla och läsa lite i någon bok vi ska redovisa.


Lite borta

Ja då var det helg. Måste säga att denna veckan varit väldigt normal men ändå väldigt konstig. Nu är jag lagom trött efter ett intervallpass och ska försöka mig på att laga lite fläskpannkaka. Här kommer en bild på fyra helt normala människor.


Revenge

Ligger nu och äter lite fruktsallad framför revenge. Haft ett par väldigt trevliga dagar denna veckan och gillar vädret väldigt mycket!


Två fötter och två händer

Okej, alltså new girl är en helt klockren serie! Och jag bara älskar min rosa plånbok. Helgen kunde varit något längre och svenska nationella kan gå och dö. Är faktiskt på bra humör, men vindruvorna jag köpte var inte alls goda.


Sjätte dagen i veckan

Mysig dag idag. Såg Linnéa spela match, inhandlade en rosa dödskalle plånbok och åt lite för många cupcakes. Nu tar jag det lugnt framför lite film.


Soooool

Nu sitter jag på balkongen och solar i linne och shorts! Superskönt! Till frukost ägg och smoothie satt ju inte helt fel heller. Fått sommarjobb i tre veckor i sommar också.

 


Back, back

Tillbaka till skolan idag. Matteprov på torsdag och svenska nationella har vi börjat planera så ingen mjukstart precis. Styrketränade innan idag och nu chillar jag framför tvn. Ganska okej dag ändå men vad är det för väder?! Vill ha soool!


Jag vet. Jag vill. Jag ser.

Svinkallt ute idag. Man tackar ju inte nej till lite sommar nu.
Idag blir det lite fix innan jag far ner till Malmö igen. Ska bli kul att komma ner till den fin lägenheten.


Abduction

Hade en väldigt bra kväll och natt med två superbra tjejer! Såg bl.a. Abduction och den var riktigt bra. Det är ju inte heller fel med lite ögongodis. Nu ska jag bege mig ut på vägarna och köra lite, förhoppningsvis kommer det gå väldigt bra.

Happy easter!

Finns det något bättre än lite egobilder med underbar kvalité?

Idag har varit en sådan dag som liksom bara finns och det händer inget. Man gör bara nödvändiga saker sen orkar man inte göra det och då bara gör man ingenting. Alltså det är en sådan dag jag har haft idag. Men kvällen kommer blir ganska många snäpp bättre. Det var ju inte igår precis som Rebecka, Elina och Frida hade en av sina härliga kvällar! Roligt ska det bli i alla fall.

All White

Nu är jag påväg hem från Malmö. Lägenheten är nu helt vit och jag älskar den! Tack mamma och pappa! Här kommer några små bilder.

 

 


It´s over

Nu har jag precis sett det sista avsnittet av One Tree Hill. Favoritserien som alltid har levererat och jag bara älskar alla karaktärer. Sötast av alla är nog Logan! Man smälter ju bara man ser på honom.
Ikväll bär det av till Malmö för att fortsätta måla lägenheten annars är det en väldigt död dag då det inte finns något att göra.

Forever and ever

Fotat med lillasyster idag. Alltid lika roligt! Annars är det som vanligt här på landet. Saknar dock bussarna i Malmö då man kan ta sig vart man vill på egen hand, här är jag ju beroende av mamma och pappa vilket är lite segt då de jobbar. Men ändå grymt skönt med höstlov!

RSS 2.0